Biologische vaste planten

Via bovenstaande link kunt u ons assortiment maart ’24 bekijken. Hierin is ons actuele aanbod weergegeven. Mocht u vragen hebben over de beschikbaarheid bel gerust: 0314-324356.

In de assortimentslijst is informatie opgenomen zoals Latijnse naam, Nederlandse naam, standplaats, kleur, bloeiperiode en hoogte. 

Er gaat niks boven het bezoek aan onze kwekerij.  Kom gerust aan! Klik hier voor onze openingstijden. 

 

Van verschillende planten zijn er vele variëteiten. Deze zijn opgenomen in de  assortimentslijst naarjaar ’23 zoals via bovenstaande knop te downloaden.

Epimedium 'Winter's End' | Aaldering de Stek

Foto's planten

Via de knoppen hiernaast kunt u foto’s van diverse planten uit ons assortiment zien. Hopelijk kunnen de foto’s u helpen bij uw keuze. 

 

Het assortiment is opgedeeld in mappen. Er is getracht om de planten op alfabetische wijze te rangschikken, waarbij uitgegaan is van de Latijnse naam.

 

Wegens de grote hoeveelheid foto’s is er gebruik gemaakt van mappen. Omdat alle foto’s zelf gemaakt worden hebben wij helaas (nog) niet van alle verschillende soorten (te vinden in de assortimentslijst hierboven) een foto.

Agastache 'Black Adder' | Aaldering de Stek
Calamintha nepeta 'Gottfried Kuhn' | Aaldering de Stek

Biologisch gecertificeerd

Kwaliteitswaarborging

De biologische vaste planten worden opgekweekt van eigen land. Op deze manier waarborgen wij dat de planten die verkocht worden daadwerkelijk biologisch geteeld zijn. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Hier kunt u meer over lezen onder de kwekerij.

Alle planten die wij kweken voldoen aan de volgende kwaliteiten:

  • EG Kwaliteit
  • EG Plantenpaspoort, NL
  • Naktuinbouw Kwaliteitscontrole  NakB nr: 22285
  • Skal kwaliteitskeurmerk                 Skalnr: 016277
Lees meer over Skal
Lees meer over Naktuinbouw