Biologische vaste planten

In de assortimentslijst is informatie opgenomen zoals Latijnse naam, Nederlandse naam, standplaats, kleur, bloeiperiode en hoogte. 

Er wordt gewerkt aan een webshop zodat u niet alleen de informatie van planten kunt vinden; maar ook kunt zien hoe de planten er uit zien. 

Om inzicht te geven in de verschillende soorten planten die gekweekt worden kunt u een kijkje nemen onder de voorjaars-, zomer- en najaarsbloeiers. Op deze pagina’s zijn de verschillende soorten toegelicht. Echter is het een omschrijving van een soort met slechts 1 variëteit. Van verschillende planten zijn er vele variëteiten. Deze zijn opgenomen in de volledige assortimentslijst zoals via bovenstaande knop te downloaden.

Epimedium 'Winter's End' | Aaldering de Stek
Agastache 'Black Adder' | Aaldering de Stek
Calamintha nepeta 'Gottfried Kuhn' | Aaldering de Stek

Biologisch gecertificeerd

Kwaliteitswaarborging

De biologische vaste planten worden opgekweekt van eigen land. Op deze manier waarborgen wij dat de planten die verkocht worden daadwerkelijk biologisch geteeld zijn. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Hier kunt u meer over lezen onder de kwekerij.

Alle planten die wij kweken voldoen aan de volgende kwaliteiten:

  • EG Kwaliteit
  • EG Plantenpaspoort, NL
  • Naktuinbouw Kwaliteitscontrole  NakB nr: 22285
  • Skal kwaliteitskeurmerk                 Skalnr: 016277
Lees meer over Skal
Lees meer over Naktuinbouw

Planten Bestellen

Planten bestellen is helaas nog niet mogelijk. De webshop wordt nog gebouwd. Het streven was planten aan te bieden vanaf het voorjaar 2021. Echter blijkt dit nog niet haalbaar. Wij streven nu om in het najaar te kunnen beginnen met online verkoop. 

De planten komen rechtstreeks van eigen kwekerij. 

Wanneer u de planten ophaalt heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen op onze kwekerij. Dan kunt u direct zien waar uw planten vandaan komen. 

Wij staan voor u klaar voor advies of vragen.