Creatief met pompoenen

Wat is er nu leuker dan knutselen? Je kunt bij ons terecht voor pompoenen, pompoenen snijden, -beschilderen of een bloemstuk maken met een pompoen. 

Wij hebben allerlei materialen en ideeën om creatief bezig te gaan met pompoenen. Jaarlijks kweken wij honderden pompoenen en als het kan dan bieden wij verschillende workshops aan. 

Kom samen (of alleen) en kom de leukste creaties maken. Wil je het liever thuis doen? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij kunnen allerlei tips geven om zelf aan de slag te gaan. 

Pompoenen Snijden

Halloween pompoen snijden | Aaldering de Stek

Laat je creativiteit los! Wat is er leuker dan je eigen creatie mogen maken?

Van jong tot oud ieder zijn eigen uitdaging. Wij zullen jouw van tips voorzien. Waarna je zelf aan de slag kunt gaan. 

Kijk eens op onze Facebook pagina voor inspiratie. Er zijn verschillende mensen die hun creaties met ons gedeeld hebben door de jaren heen. 

Kinderen tot 11 jaar mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Wij stellen het op prijs wanneer u een plek reserveert. Dit kunt u doen door te bellen naar 0314-324356. De Pompoen workshops worden jaarlijks in september en oktober aangeboden. Voor actuele openingstijden verwijzen wij u graag naar onze openingstijden

Pompoenen schilderen

In plaats van de pompoen open te snijden is het ook mogelijk om op pompoenen te tekenen/schilderen. Door gebruik te maken van speciale stiften is het mogelijk om op pompoenen te tekenen. Het voordeel van tekenen/ schilderen is dat de pompoen langer houdbaar blijft. Klik hier voor inspiratie

Pompoen schilderen | Aaldering de Stek

Bloemstuk maken met pompoen

Bloemstuk met pompoen | Aaldering de Stek

Pompoenen kunnen tevens de basis vormen voor prachtige bloemstukken.

Geschikt voor het najaar. 

Het is zelfs mogelijk om een bloemstuk te maken die het goed volhoud tot de kerst. 

Wilt u hier meer over weten? Vraag om advies. Klik hier voor inspiratie